Vacature Bedrijfsleider

8 november 2018

Wij zijn op zoek naar een

BEDRIJFSLEIDER 

Als bedrijfsleider ben je verantwoordelijk voor de planning en organisatie van de werkzaamheden op de werf van Drooghout Gendringen en in de machinale van Europly Woodproducts.

Je geeft op een heldere en motiverende wijze leiding aan deze afdelingen en ziet het als een uitdaging om de gestelde doelen en geplande werkzaamheden en afspraken met klanten na te komen en bedrijfsprocessen te verbeteren. Vanuit deze spilfunctie communiceer je met kantoor, productie, opdrachtgevers en transporteurs.

Tot jouw verantwoording behoort ook een correcte uitvoering van het onderhoud aan de gebouwen en het machinepark en je stuurt de technische dienst aan.

Functie-eisen

  • HBO denk- en werkniveau.
  • Technische kennis en inzicht.
  • Kennis van hout en houtdrogen is een pre.
  • Leidinggevende capaciteiten.
  • Stimulerende en ondernemende persoonlijkheid, die open staat voor verbetering, meedenkt en hieraan invulling kan geven.
  • Daadkrachtig en communicatief helder; komt afspraken na.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Neem dan contact op met Drooghout Gendringen B.V., Maria van Uem-de Mooy / HRM, telefoonnummer 0315–685252 of 06-21328492 of verstuur je sollicitatiebrief en cv per e-mail naar mariavuem@gendringenhoutgroep.nl


Deel dit bericht

< Terug naar het overzicht

EuroPly Woodproducts

Contactgegevens

Wiekenseweg 30
7081 HS Gendringen
+31 (0)315 – 695151
+31 (0)315 – 695152
info@europly.nl

 

Bezoekadres

Wiekenseweg 30
7081 HS Gendringen