Vacature

4 oktober 2019

COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNEN- en BUITENDIENST m/v

Ben je al werkzaam als commercieel medewerker binnendienst en lijkt het je leuk om hiernaast ook actief bestaande en potentiële klanten te bezoeken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving:

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de verkoop van alle producten en diensten van EuroPly BV en je geeft hier op proactieve wijze invulling aan. De meeste werkzaamheden vinden plaats op ons kantoor. Je zult ook actief op pad gaan om bestaande klantrelaties te bezoeken, kansen te herkennen en potentiële leads op te volgen. Je denk dus actief mee over het verbeteren van de omzet.

Werkzaamheden:

  • Je legt orders vast en neemt de daaruit voortvloeiende werkzaamheden op je
  • Je beantwoordt vragen van klanten en geeft advies over producten en diensten
  • Je denkt mee met de klant over alternatieven
  • Je bezoekt klanten om ons netwerk verder uit te breiden
  • Je biedt ondersteuning aan je collega in de buitendienst voor wat betreft de verkoop van alle EuroPly producten en diensten
  • Je verzorgt mailingen en offertes
  • Je maakt prijs-, leveringsafspraken en calculaties
  • Je monitort klanttevredenheid
  • Je bent handig met social media (Linkedin, Facebook, Instagram) zodat je hier (in overleg) nieuws en berichten over ons bedrijf en/of onze producten kunt plaatsen.

Verder heb je een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift en beheers je MS Office.

Wat doet EuroPly Woodproducts?

EuroPly Woodproducts is leverancier van ruw eiken en meubelpanelen in verschillende houtsoorten. Wij hebben een veelzijdige machinale houtbewerkingsafdeling waar wij ook onze eigen eiken meubelpanelen verlijmen. Deze afdeling biedt aan veel bedrijven in Nederland haar diensten aan.

Onze nieuwste aanwinst zijn de 3D houten wandpanelen. Deze zijn toe te passen in het interieur door stylisten, interieurarchitecten en woninginrichters in Nederland.

Arbeidsvoorwaarden

Een functie voor 32 – 40 uur binnen een internationaal werkend bedrijf.

Passend salaris bij de opleiding en de werkervaring.

Meer informatie over deze functie?

Je kunt voor vragen over deze functie contact opnemen met Chantal ten Have, directeur Europly (c.tenhave@europly.nl ) of Ingrid Roos, medewerker P&O (i.roos@gendringenhoutgroep.nl).

Of bel: 0315 69 51 51


Deel dit bericht

< Terug naar het overzicht

EuroPly Woodproducts

Contactgegevens

Wiekenseweg 30
7081 HS Gendringen
+31 (0)315 – 695151
+31 (0)315 – 695152
info@europly.nl

 

Bezoekadres

Wiekenseweg 30
7081 HS Gendringen