FSC® en ISPM No. 15

Waarom voert Europly het FSC® en het ISPM No. 15 keurmerk?

Europly hecht veel waarde aan kwaliteit en veiligheid voor ons milieu. Wilt u goed, veilig en verantwoord hout bestellen? Dan is het goed te weten dat wij beschikken over zowel het FSC® als het ISPM No. 15 keurmerk.

FSC®: Het FSC®-keurmerk van de Forest Stewardship Council geeft aan dat het hout afkomstig is uit een bos dat onafhankelijk is beoordeeld als een goed beheerd bos volgens normen voor milieu (duurzaam), sociale omstandigheden en economie.
Ons certificaatnummer is: CU-COC-832109, licentienummer: FSC-C120875. Voor meer informatie over FSC® verwijzen wij u naar de website: www.fsc.nl
ISPM No. 15: De verspreiding van levend ongedierte via houten verpakkingen dreigt wereldwijd een steeds groter probleem te worden. Om de bedreiging een halt toe te roepen is sinds 2004 wereldwijd het keurmerk ISPM No. 15 van kracht. Verpakkingen die een Heat Treatment (HT) behandeling hebben ondergaan en het ISPM No. 15 stempel dragen, worden internationaal erkend als veilig en volgens de standaard gedesinfecteerd.