Snelle levering

Vakkundig personeel

Eigen productie

Drooghout Gendringen

Machinale houtbewerking

Voor complexe en omvangrijke machinale houtbewerking naar Europly

Bij Europly beschikken wij over ca. 15 machines voor machinale houtbewerking, waaronder een schaafbank, brentazaag, lijmpers, schuurmachine een afkortzaag. Onze Hundegger Speedcut SC3 voert het machinepark aan. Met onze machines kunnen wij snel en efficiënt:

  • Schaven (4-zijdig)
  • Profileren
  • Korten
  • Bandzagen
  • Formaatzagen
  • Kepen
  • Verlijmen

Machinale houtbewerking voor diverse sectoren

Wij voeren deze machinale houtbewerking meestentijds uit ten behoeve van seriematige productie voor de meubelindustrie, verpakkingsindustrie en bouwsector. Zo vervaardigen wij op bestelling bijvoorbeeld vuren dakbalken op maat ten behoeve van prefab constructies. Of grenen / vuren halffabrikaten voor (zit)meubelen. Uw tekening is leidend, wij schrijven het programma voor de machine en zorgen voor een perfect passend resultaat. Desgewenst leveren wij uw bestelling just in time en op de gewenste plaats af, zodat u efficiënt uw productie- of bouwproces kunt vervolgen.

 

machinale houtbewerking

Loonbewerking

De Hundegger is in staat om binnen uren of zelfs minuten seriematige bewerkingen uit te voeren die vanwege complexiteit of omvang in een handmatig proces dagen zouden duren. Als loonbewerker kunnen wij derhalve een aantrekkelijk en besparend alternatief vormen voor uw eigen productie. Op afspraak en afhankelijk van de planning, kunnen wij vaak al binnen enkele dagen de gewenste productie opleveren. Exact volgens de door u opgegeven specificaties. Heeft u een spoedverzoek? Laat het ons weten en wij doen er alles aan u op tijd te beleveren.

ISPM15 (Licentie nr. HT-076)

Voor de verpakkingsindustrie leveren wij op maat gemaakte en bewerkte latten ten behoeve van transportmiddelen zoals pallets, houten kisten of kratten. Het hout dat hiervoor gebruikt wordt, voorzien wij in eigen huis van een ISPM15 hittebehandeling (Heat Treatment). Dankzij deze desinfectie behandeling krijgen levende organismen bij internationaal transport geen kans de plaatselijke natuur schade toe te brengen. Wij voorzien uw houten transportmiddelen daarbij uiteraard van de juiste stempels en certificaten.

EuroPly Woodproducts

Contactgegevens

Wiekenseweg 30
7081 HS Gendringen
+31 (0)315 – 695151
+31 (0)315 – 695152
info@europly.nl

 

Bezoekadres

Wiekenseweg 30
7081 HS Gendringen

EuroPly Woodproducts BV

Wiekenseweg 30
7081 HS Gendringen
+31 (0)315 - 695151
+31 (0)315 - 695152
info@europly.nl

Zagen? Schaven? Profileren? Afkorten? Kepen?

Geen probleem!

Meer weten? Bel ons: (0315) 695 151