Snelle levering

Vakkundig personeel

Eigen productie

Drooghout Gendringen

Ruwe eiken planken

Ruwe eiken planken in diverse kwaliteiten en maten uit voorraad leverbaar

Ruwe eiken planken leveren wij met name voor verdere verwerking in de meubelindustrie. Wij hanteren naast QF-normeringen ook kwaliteiten als mix- en meubelkwaliteit. Een grote voorraad gedroogd ruw eiken ligt klaar voor direct transport, zodat u er zeker van kunt zijn dat wij u tijdig kunnen beleveren. Wij maken onderscheid tussen de volgende producten:

Gedroogde ruwe eiken planken

Wij kopen Europees eiken in in diverse kwaliteiten en breedte- en diktematen en drogen het in onze eigen drogerij (via ons zusterbedrijf Drooghout Gendringen) kiln-dry, zodat het uitermate geschikt is voor binnengebruik, bijvoorbeeld voor de productie van meubels. De gedroogde ruwe eiken planken worden vervolgens bekantrecht aan u geleverd in de door u gewenste hoeveelheid.

Teewood (gestoomdroogd eiken)

Via een ingenieus en milieuvriendelijk stoomdroogproces vervaardigen wij ruw eiken met een kenmerkende donkerbruine, doorleefde kleur. Dit product draagt de naam Teewood en is in diverse kwaliteiten en qua dikte in duims (27 mm) en tweeduims (52 mm) formaat leverbaar. Teewood is uitermate geschikt voor meubelproductie en wordt door ons ook verwerkt in onze eigen lijn van meubelpanelen.

Stamhout met schors

Actueel in ons assortiment is ruw eiken stamhout met schors, veelal gebruikt voor vervaardiging van trendy tafels. Stamhout is kiln-dry gedroogd leverbaar in lengtes van 2,5 meter tot wel 5 meter.

Onze service

Wij kijken steeds naar de actuele behoefte van onze klanten. De meubel- & interieurbouw vraagt bijvoorbeeld om verschillende afmetingen eikenhout. Om die reden houden wij alle gangbare breedtes in conventioneel gedroogd eiken op voorraad. Standaard diktematen zoals 27- 40- & 50 mm maar ook dikkere varianten zoals bijvoorbeeld 80mm kunnen wij uit voorraad leveren. Alle kopmaten zijn leverbaar in diverse lengtematen en worden keurig verpakt per bundel, klaar voor transport. Heeft u echter geen volledige bundel ruw eiken nodig? Dan denken wij ook met u mee.

 

Ruwe eiken planken van Europly

EuroPly Woodproducts

Contactgegevens

Wiekenseweg 30
7081 HS Gendringen
+31 (0)315 – 695151
+31 (0)315 – 695152
info@europly.nl

 

Bezoekadres

Wiekenseweg 30
7081 HS Gendringen

EuroPly Woodproducts BV

Wiekenseweg 30
7081 HS Gendringen
+31 (0)315 - 695151
+31 (0)315 - 695152
info@europly.nl

Zagen? Schaven? Profileren? Afkorten? Kepen?

Geen probleem!

Meer weten? Bel ons: (0315) 695 151