Snelle levering

Vakkundig personeel

Eigen productie

Drooghout Gendringen

INDO houten wandbekleding

Reclaimed wood wandpanelen in teak, rubberwood en eiken

Hout heeft meerdere levens, hergebruik en maximale benutting zijn belangrijke aspecten van INDO. Alle wandpanelen worden handmatig geproduceerd, daardoor is ieder paneel uniek!

Wij voeren de gehele collectie van deze nieuwe, decoratieve wandpanelen. Enkele modellen leveren wij direct uit eigen voorraad, de rest is snel leverbaar vanuit het depot van onze leverancier. De volgende uitvoeringen leveren wij uit voorraad:

Bovengenoemde heeft uitsluitend betrekking op onze zakelijke partners. Bent u particulier en wilt u meer weten over Indo houten wandbekleding? Dan kunt u terecht bij deze dealers.

De uitvoering NATURE uit de collectie Teak EleganceVoor het aantrekkelijke programma Teak Elegance wordt het buitenste gedeelte van de teak boom gebruikt. Bomen hiervoor komen van plantages en zijn tot 100 jaar oud.

De uitvoering SULU SEA uit de collectie Driftwood – De Rubberboom groeit op plantages en levert over een periode van 30 jaar latex, daarna wordt de boom gekapt en gebruikt voor meubelen en het decoratieve Driftwood.

Bovenstaande uitvoeringen zijn direct uit voorraad leverbaar. Hieronder vindt u de gehele collectie, deze heeft een levertijd van circa 2 weken:

De collectie Recycled TEAK FSC® is zeer speciaal, voor de productie hiervan worden balken, deuren en vloeren gebruikt van wel 200 jaar oud. Het hout begint aan een 2e leven. Uitvoeringen NATURE, GUN SMOKED & CHARRED

De collectie DRIFTWOOD wordt gemaakt van de Rubberboom. Na 30 jaar dienst als leverancier van latex wordt de boom gekapt en wordt het hout gebruikt voor deze decoratieve serie. Uitvoeringen MINDANO SEA, SALIS SEA, BALI SEA, SOLOMON SEA, MOLUCCA SEA & SULU SEA.

De collectie SLIMWOOD collectie toont levendige en vriendelijke kleuren. Slimwood wordt gemaakt van Rubberwood, een hoogwaardige hardhoutsoort. Uitvoeringen GUN SMOKED, CHARRED, & STONE WASHED.

Bij het TEAK CLASSIC & CUBES staat het complete gebruik van de waardevolle teakboom voorop. Deze collectie wordt gemaakt van een mix van de wortels van de boom en gerecycled teak hout. Uitvoeringen SUMATRA, BALI, JAVA & SULAWESI.

De uitvoering CHARRED uit de collectie TEAK FSC® – Recycled TEAK FSC® is zeer speciaal, voor de productie hiervan worden balken, deuren en vloeren gebruikt van wel 200 jaar oud. Het hout begint aan een 2e leven.

PROFIELEN – De panelen zijn voorzien van een handig gepatenteerd profiel, hiermee schuift u ze makkelijk in elkaar en bouwt u snel een hele wand op, voorbeeld van een Z-Profiel en een Interlock Profiel:

Bovenstaande uitvoeringen zijn direct uit voorraad leverbaar. Hieronder vindt u de gehele collectie, deze heeft een levertijd van circa 2 weken:

Voor het aantrekkelijke programma TEAK ELEGANCE wordt het buitenste gedeelte van de teak boom gebruikt. Bomen hiervoor komen van plantages en zijn tot 100 jaar oud. Uitvoeringen NATURE, GUN SMOKED & CHARRED

De wandpanelen van de AXEWOOD FSC® collectie worden gemaakt van mixed hardwood, tonen een unieke donkere kleur en brengen rust en balans in uw interieur  Uitvoeringen NATURE, COFFEE, CHARRED & WHITE WASHED.

De collectie BEACHWOOD bestaat uit 2 uitvoeringen in Walnoot en 3 uitvoeringen in Rubberwood, allemaal met een robuust karakter Uitvoeringen NATURE (walnoot), GUN SMOKED (walnoot), COFFEE, SUN BLEACHED & NATURE.

De collectie DIAMONDWOOD wordt vervaardigd van het sterkste gedeelte van de teakboom, de wortels, die meer dan 50 jaar onder de grond verblijven en daardoor een warme bruin/oranje kleur krijgen. Uitvoeringen NATURE, ANCIENT GREY, ANCIENT BROWN, CUBE NATURE, NATURE.

EuroPly Woodproducts

Contactgegevens

Wiekenseweg 30
7081 HS Gendringen
+31 (0)315 – 695151
+31 (0)315 – 695152
info@europly.nl

 

Bezoekadres

Wiekenseweg 30
7081 HS Gendringen

EuroPly Woodproducts BV

Wiekenseweg 30
7081 HS Gendringen
+31 (0)315 - 695151
+31 (0)315 - 695152
info@europly.nl

Schaven?Profileren?Afkorten? Kepen?

Geen probleem!

Meer weten? Bel ons: (0315) 695 151